Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maku

Maku on Suomen suurin ruokalehti, joka inspiroi niin arkikokkaajaa kuin kokeilevampaa ruokaharrastajaakin.

Maku saa arjen maistumaan paremmalta. Ruoanlaitto on enemmän kuin ruokaa. Se on yhdessäoloa ja rentoutumista, oppimista ja onnistumista. Parhaimmillaan ruoka on uusi, hurmaava makuelämys tai elämän tärkeimmät hetket mieleen tuova maistuva muisto. Ruoka kuuluu kaikille ja Maku on tehty jokaiselle kotikokkaajalle.

Reseptiemme linja on vaivattomuus. Helppoihin resepteihin ja lähikaupasta löytyviin raaka-aineisiin jaksat tarttua minä viikonpäivänä tahansa. Eikä kokkailukaan kestä kauan: arkiviikon ohjeilla ruoka on pöydässä – tai ainakin uunissa – puolessa tunnissa. Huomioimme resepteissä aina sesongin kasvikset ja tarjoamme ideoita ja ohjeita myös erikoisruokavalioita noudattaville.

Täydellinen ruokaelämys päättyy aina jälkiruokaan. Niin myös Maku-lehti. Jokaisen numeron lopusta löydät ajankohtaiset, syötävän suloiset herkkureseptit jälkiruoaksi tai kahvipöytään.

Yhteystiedot

Päätoimittaja Jenny Brandt

Toimituspäällikkö Tiina Valkonen (perhevapaalla)

Tuottaja Riikka Väliahde

Toimitus Mari Harjula, Annika Elomaa, Anni Alatalo, Kanerva Karvinen

Johtava AD, asumisen toimitus Leena Majaniemi

Sähköpostit

maku@a-lehdet.fi

etunimi.sukunimi(at)a-lehdet.fi

Lue lisää Maku-lehden juttuja
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt